Genieten op boerencamping in de Weerribben

Boerencamping Weerribben

Op zoek naar een boerencamping in de Weerribben? Beleef een onvergetelijke vakantie op boerencamping De Stille Verkwikking. Rust, ruimte en gemak dat is wat onze natuurrijke camping te bieden heeft. Geniet van een bijzondere overnachting midden in de natuur op onze boerencamping in de Weerriben-Wieden.

Overnachten op boerencamping Weerribben

Onze verharde kampeerplaatsen zijn voor zowel caravans en vouwwagens als campers geschikt. Naast de plaatsen op het grotere terrein is er nog een privé camperplaats. Deze privé plaats van maar liefst 100 m3 geeft u ruim uitzicht over de weilanden. Ook in onze boomgaard is het heerlijk vertoeven. Deze biedt plaats voor 2 campers of trekkerstentjes.

Faciliteiten boerencamping

Als boerencamping naast de Weerribben hebben wij naast een prachtige natuur als voortuin ook meerdere faciliteiten te bieden. Gedurende het verblijf op onze minicamping in de Weerribben kunt u gebruikmaken van:

boerencamping weerribben

Genieten op een boerencamping van de natuur met de camper, caravan of tent

U stapt zo vanuit uw camper of caravan de prachtige natuur in. Onze boerencamping ligt tegenover Nationaal Park Weerribben-Wieden. Pak de fiets, die u gratis kunt opladen bij ons op de camping, en ontdek het dorpje Ossenzijl of Oldemarkt. Iets verder weg? Ook Giethoorn is met een afstand van 17 km goed te doen op de elektrische fiets.

Boerencamping

Als boerencamping zijn wij aangesloten bij de SVR en daarom mogen we ons dan ook met veel trots SVR Camping De Stille Verkwikking noemen. Kom heerlijk bij ons vertoeven met de camper, caravan of tent en boek direct!

Previous
Next

Meer weten