Kamperen met camper, tent of caravan op camping Ossenzijl

SVR Camping Ossenzijl

De Stille Verkwikking, een boerencamping in Ossenzijl ligt in de provincie Overijssel. De camping ligt aan het natuurgebied Weerribben-Wieden. Op de camping kunt u kamperen met uw camper, tent, caravan of vouwwagen. Daarnaast beschikt de camping over een sanitaire voorzieningen, gratis wifi, gratis oplaadmogelijkheden voor elektrische fietsen en meer!

Rust & ruimte

Op onze camping in Ossenzijl vindt u rust en ruimte om te ontspannen. De camping is een prima uitvalsbasis om deze prachtige omgeving per fiets of te voet te verkennen. Of breng een bezoek aan één van de nabijgelegen steden, zoals Steenwijk, Kampen of Zwolle.

Omgeving Ossenzijl

In de omgeving van de camping zijn diverse activiteiten te ondernemen. Bezoek de stad Steenwijk met zijn historische centrum, maak een fietstocht door de prachtige natuur of ga vissen op één van de nabijgelegen meren. Kortom, er is voor ieder wat wils!

Overnachten op een camping in Ossenzijl

De kampeerplaatsen hebben een harde ondergrond en zijn geschikt voor caravans, vouwwagens en campers. We hebben ook een privé campergedeelte waar u van kunt genieten. Deze plaats van maar liefst 100 m3 geeft u ruim uitzicht over de weilanden. Ook in onze boomgaard is het heerlijk vertoeven. Deze biedt plaats voor 2 campers of trekkerstentjes.

Als camping in Overijssel hebben wij naast een prachtige natuur als voortuin ook meerdere faciliteiten te bieden. Gedurende het verblijf op onze boerencamping in de Weerribben kunt u gebruikmaken van:

svr camping ossenzijl

Op een camping in Overijssel genieten van de natuur

U kunt heerlijk ontspannen in een camper of caravan en genieten van de prachtige natuur. Onze camping ligt tegenover Nationaal Park Weerribben-Wieden. Op onze camping kunt u gratis uw elektrische fiets opladen. U bent zo in de prachtige dorpen Ossenzijl en Oldemarkt. Wilt u iets verder fietsen? Giethoorn is met een afstand van 17 km heel goed te doen op de elektrische fiets.

Boerencamping aangesloten bij SVR

Wij zijn, als boerencamping, aangesloten bij de SVR en mogen ons daarom ook met veel trots SVR Camping De Stille Verkwikking noemen. Kom heerlijk bij ons vertoeven met de camper, caravan of tent en boek direct!

Previous
Next

Meer weten