Het laatste nieuws

Winnaar beursactie

Tijdens de Kampeer en Caravan jaarbeurs in Utrecht vorige maand, hebben wij een winactie opgezet.

Mevrouw M. Tieleman uit Middelharnis heeft een gratis weekendverblijf in één van de nieuwe boerderij appartementen gewonnen! Zodra in 2024 de bouw gereed is mag zij als allereerste ervaren hoe het is om te overnachten, bij ons op het boerenerf, met als voortuin de Weerribben-Wieden.

Alle andere deelnemers ontvangen via de mail nieuws en aantrekkelijke kortingen betreft de Boerderij appartementen die binnenkort gebouwd gaan worden.

Prijzen 2024

Bij ’tarieven’ vindt u de nieuwe prijzen voor kampeerseizoen 2024. Tijdens de feestdagen is het mogelijk te reserveren vanaf minimaal 5 nachten.

Kamperen tijdens feestdagen in 2024

Tijdens het Hemelvaartsweekend (donderdag 9 mei) en het Pinksterweekend (vrijdag 17 mei) is het mogelijk te reserveren vanaf 5 nachten.

Natuurlijk is een HePi (Hemelvaart-Pinksteren) periode ook mogelijk. Vanaf 1 november staan de nieuwe tarieven voor het kampeerseizoen van 2024 op de website.

2024 bouw van luxe, ruime boerderij appartementen

In 2024 zullen we gaan starten met de bouw van 2 boerderij appartementen. Ieder appartement is 36m2 groot en van alle gemakken voorzien. Met 2 of eventueel 4 personen kan hier worden overnacht en heeft men een eigen keuken en badkamer tot zijn of haar beschikking. De ruimtes worden sfeervol ingericht en bovenal praktisch. Met uitzicht op Nationaal Park Weerribben-Wieden. De mooiste natuur binnen fiets- en wandelafstand, de rust rondom de boerderij, alle gemakken van Minicamping de Stille Verkwikking en het aanbod van Boerderijwinkel ’t Lokaaltje zijn binnen handbereik.

Een paar nachtjes weg of juist een langere tijd bij ons verblijven? U bent van harte welkom. Zodra de appartementen zijn te reserveren, is dit mogelijk via ons boekingssysteem. Wanneer u vragen heeft, belt u ons dan gerust.

Voordelen naseizoen

Nu het naseizoen begonnen is hanteren wij geen vaste aankomst -en vertrektijden. Vul bij de reservering de gewenste aankomsttijd in of bel gerust om te informeren wat mogelijk is.

De Stille Verkwikking op de Kampeer- en Caravanbeurs

We staan op de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs van 4 t/m 8 oktober 2023 in de Jaarbeurs Utrecht. Op het plein van de SVR camping heeft Camping De Stille Verkwikking een eigen stand. Kom langs voor meer informatie over onze minicamping, boerderijwinkel ’t Lokaaltje met puur vlees van eigen vee, onze prachtige pipowagen, camperplaatsen én ….. onze nieuw te bouwen boerderij appartementen. Deze worden gebouwd in 2024 en bieden op een ruimte van 36m2 alle gemakken die u wenst zoals een eigen badkamer en keuken. Kort verblijf of langer verblijf is mogelijk, gedurende het hele jaar!

Ons stand nummer is in hal 12 bij de stand van SVR, stand E031.
De beurs is iedere dag geopend van 10.00-17.00 uur