SVR camping Overijssel in de prachtige natuur

SVR Camping Overijssel

Op zoek naar een SVR camping in Overijssel? Beleef een onvergetelijke vakantie op SVR camping De Stille Verkwikking. Rust, ruimte en gemak dat is wat onze natuurrijke camping te bieden heeft. Geniet van een bijzondere overnachting midden in de natuur op onze SVR camping in Overijssel.

Genieten van de natuur met de camper, caravan of tent in Overijssel

U stapt zo vanuit uw camper of caravan de prachtige natuur in. Onze SVR camping ligt tegenover Nationaal Park Weerribben-Wieden. Pak de fiets, die u gratis kunt opladen bij ons op de camping, en ontdek het dorpje Ossenzijl of Oldemarkt. Iets verder weg? Ook Giethoorn is met een afstand van 17 km goed te doen op de elektrische fiets.

Uitzicht op de Weerribben

Geef uw ogen te kust en te keur bij terugkomst op onze natuurlijke SVR camping in Overijssel. Loop nog een rondje over de boerderij, langs onze mooie koeien en eindig met het mooie uitzicht op de Weerribben.

Overnachten op SVR camping Overijssel

Onze verharde kampeerplaatsen zijn voor zowel caravans en vouwwagens als campers geschikt. Naast de 12 plaatsen op het grotere terrein is er nog een privé camperplaats. Deze privé plaats van maar liefst 100 m2 geeft u ruim uitzicht over de weilanden met geluk kan men de ondergaande zon zien. 

Ook in onze boomgaard is het heerlijk vertoeven. Deze biedt plaats voor 2 campers of trekkerstentjes.

SVR camping in Overijssel

Als SVR camping in Overijssel hebben wij naast een prachtige natuur als voortuin ook meerdere faciliteiten te bieden. Gedurende het verblijf op onze minicamping in de Weerribben kunt gebruik u maken van:

svr camping overijssel

Als boerencamping zijn wij aangesloten bij de SVR en daarom mogen we ons dan ook met veel trots SVR Camping De Stille Verkwikking noemen. Kom heerlijk bij ons vertoeven met de camper, caravan of tent en boek direct!

Previous
Next

Meer weten